12e editie WinterWonderland Lochem 

LOCHEM – Op zaterdag 9 december wordt de 12-de editie van WinterWonderland gehouden in het Openluchttheater. De organisatoren gebruiken hiervoor de trefwoorden: magisch, kleurrijk, vrolijk en veelzijdig. Nieuw zijn figuren uit ‘Frozen’ en de ‘Lion King’.

Als het theater om 16.00 uur opent trekt een bonte stoet van figuren onder begeleiding van een drumband naar binnen.

Volgens goed gebruik zijn alle hoeken en gaten in het theater gevuld. Is het niet met de meest wonderlijke attracties, dan is het wel met de praktijk van de poppendokter, het sprookjesmuseum, de knuffelhoek of de roofvogels van valkerij Schaap.

Podium
Ook is er opnieuw een uitgebreid podiumprogramma met zangers, dansers, muzikanten, een lichtshow en een demo van middeleeuwse gevechtstechnieken. Er is een draaimolen, een schminktent en tegen het einde wordt WinterWonderland op het horecaplein afgesloten met de klanken van een vrolijk dweilorkest.

Info
Winterwonderland is geopend van 16.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs is € 3,= per persoon. Parkeren is gratis, treintje Bello rijdt heen en weer tussen de parkeerterreinen en de ingang van het theater. In verband met de hoeveelheid mensen in het theater zijn honden niet toegelaten (uitgezonderd hulphonden). Het theater is beperkt toegankelijk voor mindervaliden.