Obs Markvelde timmert aan de digitale leerweg van morgen

Diepenheim- Kinderen op obs Markvelde maken dagelijks dankbaar gebruik van de tablets die de school sinds kort rijk is.

Deze prachtige hulpmiddelen hebben er niet alleen voor gezorgd dat de leermogelijkheden enorm zijn vergroot, maar brengen ook veel extra leerplezier de school in. De innoverende apps zorgen voor een uitdagende leeromgeving, waarmee de kinderen hun kennis en vaardigheden moeiteloos en spelenderwijs uitbreiden. Ze wachten ook met spanning op de net aangeschafte dozen met constructiemateriaal, waarmee heuse robots kunnen worden gebouwd die vervolgens door de kinderen zelf worden geprogrammeerd om bepaalde taken uit te voeren.

Dit gecombineerd met een ruime, groene speelplaats, kleine groepen en heel veel persoonlijke aandacht van de betrokken leerkrachten is obs Markvelde hard op weg om met hun onderwijs op een natuurlijke manier de enthousiaste kinderen toe te rusten met de juiste vaardigheden die in de wereld van morgen van belang zijn.

Kom dit alles zelf bekijken en overtuig u op de Open Dag op woensdag 14 februari van 9 tot 12 uur en ’s avonds van 19 tot 20.30 uur. Als zelfstandige locatie in Markvelde van obs Stedeke uit Diepenheim hoopt de school veel kinderen en ouders te kunnen overtuigen van al het goede, verrassende en niet verwachte dat Markvelde met het eigen Plusz-concept kan bieden. Dit concept gaat uit van de kernwoorden; Plezier, Leerlinggericht, Uitdaging, Sociaal en Zelfstandigheid.