Heel Nettelhorst bakt op Voorjaarsfair

Lochem- Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? Lekker buiten zijn, gezellige kraampjes bezoeken en leuke activiteiten beleven? Kom dan op 24 maart naar de voorjaarsfair van Dalton Basisschool Nettelhorst!

Zoals elk jaar organiseert deze actieve school een gezellige braderie met voor elk wat wils. De entree is gratis en iedereen is welkom! Om 10:00 uur gaat de braderie van start met een mini boekenmarkt. Tot 15:00 uur staan er diverse gezellige kraampjes met leuke lenteproducten zoals mooie bloemsierkunst, verse eieren, cadeautjes en verschillende lekkere (zelfgemaakte) versnaperingen, maar..op is op!

Kinderen kunnen voor een klein bedrag o.a. sminken, meedoen aan de workshop houtbewerking, pony rijden of meedoen aan het Rad van Fortuin met echte prijzen! En natuurlijk kan er in de natuurtuin naar hartelust worden gespeeld! Bijzondere activiteit dit jaar is de bakwedstrijd. Iedereen die een zelfgebakken lekkernij inbrengt kan meedoen.

Alle lekkernijen moeten de 24ste voor 9:30 uur zijn aangemeld. In de jury zitten twee bekende Lochemse bakkers, de heer KleinHesselink en de heer Ten Broeke! Een jury van groot bakformaat! Ook de vaste gasten van kleindier vereniging Peklo zijn weer van de partij! De opbrengst van de voorjaarsfair is bestemd voor een zonnescherm in onze natuurtuin waar de leerlingen lekker in de schaduw buiten kunnen werken. Kom jij op 24 maart ook kijken of de broedkuikens van de kleuters al uit het ei zijn gekropen?? Je bent van harte welkom! DBS Nettelhorst, Bolksbeek 4 in Lochem.

Voor meer informatie: WWW.NETTELHORST.NL of volg ons voor de laatste berichten op www.facebook.com/dbsnettelhorst of twitter @dbsnettelhorst