Verkiezingsdebat Lochem op maandag 19 maart

Lochem – Op 19 maart 2018 is er een verkiezingsdebat in het gemeentehuis van Lochem. De zeven partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan dan met elkaar in discussie over stellingen.

Het debat begint om 20.00 uur en is vrij toegankelijk. Ook is het debat live te volgen via www.lochem.nl/politiekeavond. Vanaf 19.30 uur is er in de hal van het gemeentehuis een informatiemarkt. Daar kunnen inwoners vragen stellen aan de politieke partijen over hun plannen voor de komende vier jaar.

De inwoners van Lochem hebben de onderwerpen van het debat bepaald via het inwonerpanel van de gemeente, Lochem Spreekt. Meer dan 1200 onderwerpen zijn aangedragen, waarvan de meest genoemde thema’s in het debat terugkomen: hoe houden we de gemeente leefbaar, wat zijn de uitdagingen op het gebied van zorg en hoe worden inwoners bij de activiteiten van de gemeente betrokken? De thema’s worden telkens ingeleid door een lid van het inwonerpanel.

Meer weten over de verkiezingen? Alle informatie over de verkiezingen is te vinden op www.lochem.nl/lochemkiest.