Beauty Day Lochem op nieuwe locatie

Lochem – Wat ruim 11 jaar geleden als een gedachte begon, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Gedragen door bijna 50 vrijwilligers, vele ondernemers en sponsoren uit Lochem, Laren en omstreken, krijgen 30 vrouwen die ”geraakt” zijn door kanker een verwendag aangeboden. Beauty Day Lochem wil deze vrouwen een hart onder de riem steken, aandacht geven, even laten vergeten, laten genieten en alle narigheid verzachten, om er daarna weer wat beter tegen aan te kunnen.

Dit jaar voor het eerst met een vernieuwde organisatie en nieuwe locatie. Anke Mekking en Josje Krabbenborg, die gezamenlijk het stokje hebben overgenomen van Jeannette te Riele, verzorgen de 11e editie van Beauty Day Lochem. Beiden waren zelf ook ooit gast en zorgen er nu samen voor dat Beauty Day Lochem blijft voortbestaan. Jacqueline en Richard Ottenschot zijn enthousiast ingesprongen op de zoektocht naar een nieuwe locatie en stellen hun prachtige Hotel Landgoed Ehzerwold open voor dit bijzondere initiatief.

Ruim 300 vrouwen mochten inmiddels de ‘warme’ handen ervaren. Even in het middelpunt staan. Je laten verwennen door pedicures, manicures, kapsters, schoonheidsspecialisten, massages en genieten van lekker eten en muziek. Maar ook kan men lekker creatief bezig zijn en als blijvende herinnering ontvangen de deelnemers een prachtige portret foto.
De gehele dag wordt gesponsord; van binnenkomst met koffie en wat lekkers, alle behandelingen, een heerlijke lunch tot de goed gevulde goodybag bij vertrek.

De organisatoren: Beauty Day Lochem is een geweldig evenement om trots op te zijn, in één woord: HARTVERWARMEND!

Beauty Day Lochem wordt dit jaar gehouden op zondag 8 april van 9-16 uur bij hoofdsponsor Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen.

Meer informatie kunt u vinden op www.beautydaylochem.nl