Start hoogseizoen op Rhederlaag, Stroombroek, Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas

Borculo – Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands in de Achterhoek en Liemers: Rhederlaag, Stroombroek, Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober.

Volop activiteiten en leuke evenementen
Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een wandeling maken, fietsen, kanovaren, waterfietsen, waterskiën/ wakeboarden of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan verschillende publieksevenementen op het programma. Op zaterdag 7 juli is Rhederlaag het decor van Dreamfields Festival. En op zondag 8 juli vindt Dreampop plaats op Rhederlaag. Ook vinden er diverse sportevenementen plaats, zoals de Triatlon Aalten op Slingeplas op 17 juni en op 2 september de Triatlon Stroombroek.

Parkeertarieven ongewijzigd
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter.

Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei aanstaande profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slechts € 39,50 via de website. Via www.leisurelands.nl is deze te koop.

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Stroombroek is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Meer informatie over Leisurelands op www.leisurelands.nl.