Open dag DBS Nettelhorst

Lochem- Op woensdag 23 mei 2018 organiseert Dalton Basisschool Nettelhorst in Lochem weer een open dag voor iedereen die kennis wil maken met kleinschalig, persoonlijk, groen en uitdagend onderwijs.

Onder het motto: “Wij dagen je uit!” nodigt deze basisschool je uit om te ervaren wat een school in het buitengebied van Lochem te bieden heeft. DBS Nettelhorst staat in Lochem bekend als een kleinschalige school waar ruimte en aandacht is voor elk kind. Zowel buiten als binnen in de klas. De inzet van natuuronderwijs (met behulp van de moes -en natuurtuin), zelfstandig ervaren, ontdekken en ondernemen door de leerlingen zelf en met respect voor elkaar zijn belangrijke Dalton pijlers. Ook de zogenaamde ’21ste eeuw-vaardigheden’ zijn een rode draad in het onderwijsaanbod. Wat deze vaardigheden precies inhouden en waarom ze van belang zijn zal duidelijk worden door de “Kijk-wijzer-route” die ge├»nteresseerden door de school kunnen lopen.

Directrice Frederique Oolbekkink is aanwezig om alle persoonlijke vragen te beantwoorden.Tijdens de open dag is er, naast het lopen van de ‘Kijk-wijzer-route’, ook tijd en ruimte om in de verschillende klassen het Dalton principe te ervaren en er is informatie te verkrijgen over onze werkwijze met ‘individuele leerlijnen’.

Speciaal voor peuters is er een speciale mee-doe les bij de kleuters terwijl ouders zich persoonlijk kunnen laten voorlichten. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, iedereen is welkom tussen 9:00 en 12:00 uur.

Voor meer informatie www.nettelhorst.nl of www.facebook.com/dbsnettelhorst. DBS Nettelhorst, Bolksbeekweg 4 in Lochem.