Seizoensopening Leussinkbad Laren

Laren – Aanstaande woensdag 16 mei is de seizoensopening van het Leussinkbad. Dit jaar extra speciaal, want burgemeester Sebastiaan Van ‘t Erve opent de nieuwe familieglijbaan. Deze glijbaan is mede mogelijk gemaakt door vele inwoners, bedrijven en de gemeente. 

Vanaf 12.30 uur heet goochelaar Roki iedereen welkom. Er zijn weer broodjes knakworst, zoals elk jaar. Om 13.00 uur start de feestelijke opening door burgemeester Sebastiaan Van ’t Erve. Samen met goochelaar Roki en zijn mega-schaar opent hij de gloednieuwe glijbaan. Daarna is iedereen welkom de glijbaan te testen.
Ook maakt het Leussinkbad het jaarthema voor 2018 bekend. Alle activiteiten en aankleding zullen het hele seizoen in het teken staan van dat thema. De toegang is deze dag gratis.
Meer informatie leest u op https://www.leussinkbad.nl/nieuws-feestelijke-opening-seizoen-2018/