Familiewandeling langs de Berkel bij Almen

Almen – Zondag 10 juni organiseert natuurorganisatie IVN een bijzondere excursie onder leiding van ervaren natuurgidsen. Het is een wandeling voor het hele gezin en speciaal voor families met jonge kinderen. Onderweg zijn er namelijk allerlei leuke opdrachten te vervullen. Heel spannend en kinderen leren zo spelenderwijs allerlei boeiende feitjes over de natuur.

Van tevoren is er een keus tussen een lange wandeling van 6 km of een korte van 3,5 km. De Berkel is hier een mooie meanderende rivier met een grote variatie in begroeiing van de oevers. Het open gebied geeft een mooi zicht op fraaie cultuurlandschap in de omgeving van Almen.

Aanmelden via de mail: pvr5451@gmail.com. Inlichtingen bij de hoofdgids Peter van Rijsingen, tel: 06-53253603.  Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Start: 10.30 uur op de  parkeerplaats bij het zwembad in Almen