Barchkerk ontvangt 500 euro van de Barchemse Rommelmarkt

Barchem – Zaterdagmiddag 22 september jongstleden werd door Rob Holsbeke, lid van oudervereniging van de Barchschole en medeorganisator van de Rommelmarkt, een cheque van 500 euro overhandigd aan de Barchkerk.
De Barchschole organiseert ieder jaar in samenwerking met speelleergroep ’t Onderdeurke de inmiddels befaamde Rommelmarkt. Van de opbrengst wordt 500 euro geschonken aan een goed doel.
Na de prachtige herinrichting is de Barchkerk een functionele ruimte geworden die, naast de zondagse eredienst, gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. Hiermee worden ook mogelijkheden gecreëerd om met de kinderen van de Barchschole gebruik te maken van de kerk. De schenking zal bijdragen aan de aanschaf van een beamer, waar de kinderen ook plezier van zullen hebben. De oudervereniging wil dit mooie initiatief steunen en heeft daarom besloten de cheque te schenken aan de Barchkerk.