Thema avond Opvang van vluchtelingen en persoonlijke verhalen in Kulturhus Laren

Laren – Mensen ontvluchten gebieden met oorlog en geweld niet zo maar. Je laat alles achter. Je begint aan een onzekere en vaak barre tocht. Je weet niet waar je terecht komt. Je weetniet of je welkom bent. Je weet niet of je een nieuw leven kunt opbouwen.

De meesten van ons komen niet dagelijks in contact met vluchtelingen die dit hebben ervaren. Onze informatie komt vooral van nieuws hierover in de krant of op TV.

Sprekers van de Stichting Vluchtelingenwerk Oost Nederland (mw Dieuwertje Butter e.a.) verzorgen op donderdag 11 oktober in Laren een boeiende avond over de achtergrond, opvang en integratie van vluchtelingen, ook in onze directe omgeving. Tevens kunnen we persoonlijke verhalen horen en in gesprek gaan met iemand met een vluchtelingachtergrond.

De avond staat onder leiding van Ds Jaap Jonk en wordt gehouden op

donderdag 11 oktober in het Kulturhus Verwoldseweg 1 naast de kerk in Laren.

U bent van harte welkom.