Speeddaten bij restaurant Kawop

Lochem – “Speeddates worden zelden gehouden in het oosten van het land”, weet matchmaker Getty Schepers. “En al helemaal niet voor de iets oudere alleenstaanden en senioren. Wij hebben dit als relatiebemiddelingsbureau opgepakt en ook bewust gekozen voor deze doelgroep. Er was veel vraag naar.”Zondagmiddag 25 november presenteert DatingOost i.s.m. Ronald Bouwhuis van Kawop een speeddate voor singles 48-63 jaar in restaurant Kawop. In overleg met Ronald hebben we bewust gekozen voor de zondagmiddag. Iedereen is dan vrij.”Bij een speeddate ontmoet je tijdens gesprekjes van 5 minuten steeds een andere kandidaat, waarna doorgeschoven wordt naar het volgende tafeltje. Wanneer er bij beide een ‘ja’ is ingevuld op de matchkaart kan na afloop contact met elkaar worden opgenomen voor een vervolgafspraak. DatingOost wisselt de telefoonnummers uit. Een speeddate is dé manier om snel veel mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke date.Deelname is €35,- incl. koffie en in de pauze een hapje en drankje. “Een lidmaatschap van DatingOost is niet nodig, vooraf aanmelden wel”, zegt Schepers. “Wij ontvangen iedere deelnemer persoonlijk bij de deur. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust.” Aanvang 14 uur. Aanmelden via www.DatingOost.nl of via 0546-492899Restaurant Kawop, Markt 23, Lochem