Inloopavond ontwikkeling Zonnepark Berkelweide in lochem

Lochem – Op dinsdagavond 4 december aanstaande organiseert TPSolar een openbare inloopavond over het nieuw te ontwikkelen Zonnepark Berkelweide, gelegen in Lochem tussen de Berkel, de crossbaan, het kanaal en de N346.  Geïnteresseerden zijn vanaf 19u45 welkom in het clubhuis van motorcrossclub MACSEV, aan de Kanaaldijk 5. Het programma start om 20u00.

Tijdens de bijeenkomst geeft TPSolar uitleg over de plannen en de stand van zaken, en er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen. De direct omwonenden zijn eind oktober al tijdens een besloten bijeenkomst geïnformeerd en hebben hun mening kunnen geven, waarop de plannen zijn/worden aangepast. Zonnepark Berkelweide is het tweede initiatief van TPSolar in Lochem, begin 2019 starten zij met de bouw van het zonnepark op voormalige stortplaats Armhoede.