Scholentoernooi na 35 jaar van Klein Dochteren naar Witkampers

Foto: Danique Jansen Vlnr; René Jansen; Linda Schuitemaker; Siebe Meerstra; Johan Ikink; Gerard Tiemessen; Erna Nijenhuis-Schekman

Laren/Lochem – Met Oud en Nieuw in aantocht graag uw aandacht voor een andere belangrijke wisseling van de wacht. Al bijna 35 jaar werd met groot succes bij v.v. Klein Dochteren het scholentoernooi voor groepen 3,4,5 en 6 georganiseerd.
Veel kinderen van basisscholen in de gemeente Lochem; voetballer of niet, nemen altijd met veel plezier deel aan dit sportieve en vermakelijke toernooi.

Na afloop van het toernooi in 2018 is tijdens de evaluatie door Klein Dochteren besloten om zelf niet door te gaan met de organisatie door v.v. Klein Dochteren.

Omdat het toernooi zo gewaardeerd wordt door de kinderen, begeleiders en betrokken families is besloten op zoek te gaan naar mogelijke andere locaties. Al snel kwam het idee bij de vaste kern van de toernooiorganisatie om v.v. Witkampers te benaderen. Mooie en veilige locatie; goede voorzieningen, veilig en enthousiaste vrijwilligers aldus Klein Dochteren.
Na al deze jaren kan je wel zeggen dat de organisatie van v.v. Klein Dochteren een geoliede machine is geworden die met een geweldig draaiboek en op routine de klus ieder jaar weer geklaard heeft.

Niet een beslissing waarbij je over één nacht ijs gaat. De bal lag dus bij v.v. Witkampers en die laten deze kans niet liggen aldus Linda Schuitemaker namens de activiteitencommissie van de Jeugdcommissie Witkampers.

Met trots zal de organisatie van het toernooi op 17 April 2019 en daarna overgenomen worden door v.v. Witkampers. Veel dank is verschuldigd aan het organisatiecomité en alle vrijwilligers van v.v. Klein Dochteren die dit al die jaren hebben mogelijk gemaakt hebben. Uiteraard nodigt v.v. Witkampers eenieder die als vrijwilliger betrokken wil zijn zich bij de activiteitencommissie v.v. Witkampers te melden.