Genieten van een voordelig kerstmenu bij PLUS Cornelis

Lochem – Bij PLUS staat deze kerst een belangrijke boodschap centraal. Goed eten is samen eten. Het draait dus niet alleen om het eten zelf, maar ook om de mensen waarvoor je het klaarmaakt. Om het diner voor familie en vrienden betaalbaar te houden introduceert PLUS Cornelis drie kerstvoordeelmenu’s.

Goedkope en lekker voordeelmenu’s

Tijdens de feestdagen willen we laten zien dat het kerstmenu goedkoop en lekker kan zijn. Er zijn daarom drie kerstmenu’s ontwikkeld die bestaan uit een voor- hoofd- en nagerecht. Het voordeligste menu kost vijf euro per persoon en bestaat uit een pasteibakje met kippenragout, gevulde kalkoenrollade en een feestelijke ijsboomtaart. Het menu voor 7,50 euro is met zijn pastinaak-mosterdsoep, gevulde pompoen met couscous en feta en als dessert gezouten karamel en peer ijstaart helemaal vegetarisch. Het meest luxe menu kost 10 euro per persoon en bestaat uit gegrilde zalm met glasnoodles, gemarineerde varkensfiletbraadstuk en een grand dessert.

Ruim 220 PLUS FeestMoment producten

PLUS Cornelis heeft een geheel nieuw feestdagenassortiment. Het assortiment van PLUS FeestMoment bevat ruim 220 betaalbare producten, waarvan 65 nieuwe producten. Het assortiment is breed: van rolladepakketten en vruchtenstollen met banketspijs tot luxe gourmetschotels en vegaproducten. Voor ieder wat wils dus. Alle FeestMoment producten die in een doos zitten, bevatten bovendien leuke tafelgesprekkaartjes. Hiermee ontstaan de mooiste verhalen. Want met de feestdagen draait het niet alleen om Goed Eten, maar ook om liefde én aandacht voor elkaar.

PLUS Cornelis heeft dus alles in huis voor een heerlijke en voordelige Kerst.