Welk bedrijf wint de Open Lochemse tafeltenniskampioenschappen 2018?

Lochem – Tafeltennisvereniging De Toekomst organiseert wederom het jaarlijkse toernooi voor bedrijven en organisaties uit de regio Lochem. Bij dit toernooi staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. In dit toernooi spelen mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd, met én tegen elkaar. Het is tevens een leuke manier om nieuwe contacten te leggen, dus niet alleen goed voor de ontspanning maar ook voor uw netwerk!

Er wordt dit jaar begonnen met een oefenavond op woensdag 23 januari vanaf 20.30 uur. De speelrondes vinden plaats op donderdag 31 januari en 14 februari. De zaal is dan geopend vanaf 19:45 uur en de wedstrijden vinden plaats van 20:15 tot ongeveer 22:00 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in onze sfeervolle kantine. We spelen dit jaar een voorronde in verschillende poules waarna de week er op wordt gestreden voor de definitieve eindklassering.

Men kan zich opgeven in teams van 3 personen. Een team mag eventueel ook samengesteld worden uit personen van verschillende bedrijven of aangevuld worden met vrienden, partners, buren enzovoort. Een bedrijf of organisatie mag uiteraard ook deelnemen met meerdere teams.

Opgave voor woensdag 30 januari.

Inschrijven kan door alle benodigde informatie naar penningmeester@lttcdetoekomst.nl te mailen of bijgevoegd formulier naar L.T.T.C. De Toekomst, Runmolenlaan 17, 7241 VE Lochem op te sturen. Deelname is gratis.