Voorlichting dementie in Alzheimer Café Lochem

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

“VOORLICHTING DEMENTIE”

Het Alzheimercafé organiseert op 11 januari 2019 een informatie-ochtend verzorgd door een verpleeghuisarts van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.
De verpleeghuisarts vertelt, legt uit, geeft informatie over dementie. Hoe herken je de verschijnselen, met wie kun je dit bespreken, wat zijn de (on)mogelijkheden. De verpleeghuisarts spreekt vanuit de ervaringen in haar praktijk.

Wanneer: vrijdag 11 januari van 10.30 uur tot 12.00 uur. Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma
Waar: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4 (achteringang: Achterstraat) Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is vrij.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411