Open repetitie No Romeo’s na succesvolle kerstconcerten

Gorssel – Op 23 december werden twee uitverkochte kerstconcerten gehouden door de zanggroep No Romeo’s onder leiding van Juliette Dumoré, in de kerk aan de Hoofdstraat te Gorssel.

Er werd een zeer gevarieerd programma gebracht, dat in verschillende tafelgangen aan het publiek werd opgediend. Humor werd niet geschuwd en het publiek genoot van de samenzang en de mooie plaatjes die het geheel aan tafel opleverde.

De groep geniet zichtbaar zelf ook van hun zangprestaties en gaat in bijna volle sterkte door in het nieuwe jaar. Zij zijn echter al even op zoek naar versterking door een hoge sopraan en lage alt. Op woensdagavond 16 januari wordt dan ook een open repetitie gehouden om 20.00h in Zalen- en Sportcentrum ’t Trefpunt in Gorssel. Dames die eens willen ervaren hoe het is om met No Romeo’s te zingen zijn van harte welkom. Zangervaring is gewenst. Je kunt je aanmelden via info@noromeos.nl of de facebookpagina.