Drie kringkampioenen bij de St. Steffenrijders

Laren – Froukje Stegeman, Sanne Vermeulen en Maike Woestenenk zijn alle drie indoor kringkampioen bij de pony’s geworden.

Als eerste mocht Froukje Stegeman het lint in ontvangst nemen. Zij reed met Belize in de B dressuur cat. C en was na 3 wedstrijden het best. Froukje en Belize komen op 26 januari in Putten in actie op de regiokampioenschappen dressuur.

Een week later werden Sanne en Maike gehuldigd als kringkampioenen. Sanne reed met Flower in het M springen cat. C naar een mooie eerste plek en Maike deed dit met Dimmans Electron in het Z springen cat. C. Op 2 februari zijn de regiokampioenschappen in Westervoort voor het springen en zullen Sanne en Maike met hun pony’s strijden om het kampioenschap. In Westervoort zal van de St. Steffenrijders ook Twan Eggink met Largos aan de start komen in het B springen cat. D en Maike met haar andere pony Dimmans Edward in het L springen cat. D.