Wandelen van kasteel naar kasteel

Eefde Huis ’t Velde en Huis De Voorst: twee kastelen met een eigen verhaal, verbonden door hun geschiedenis, gescheiden door de rivier de Berkel. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt belangstellenden op woensdag 6 februari 2019 mee op eenwandeling door de oude kasteelbossen. Hij vertelt over de geschiedenis van de twee kastelen en hoe de Berkel in de loop der jaren is veranderd. Wie wandelt er mee van kasteel naar kasteel? Stevige, waterdichte schoenen worden aanbevolen.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats bij Huis De Voorst, Binnenweg 2, 7211 MA Eefde.Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten of Ronald Mannessen, tel. 06-28865433.