Lustrumjaar van start bij Volharding

Borculo – Muziekvereniging Volharding bestaat dit jaar 85 jaar en dat willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 11 mei zal er een groots jubileumconcert worden gegeven onder de noemer ‘Sing Along’ waarbij het harmonieorkest samen speelt met de band Reflexxion uit Goor.

Het concert zal uit 2 delen bestaan namelijk het eerste gedeelte Volharding i.s.m. de band en het tweede gedeelte bestaat uit het grote nafeest met alleen de band Reflexxion. Het beloofd een gezellige muzikale meezing avond te worden! Binnenkort start de pr voor dit concert, dus houdt de kranten/Facebook/posters in de gaten.

Op zaterdag 2 november wordt er een extra concert gegeven waarbij er een muzikale reis gemaakt wordt door de tijd. Dit in samenwerking met Historische Vereniging Borculo. Hiervoor zijn is de vereniging nog op zoek naar de ‘verborgen schatten’ bij mensen thuis.
De vereniging is op zoek naar beeld/film/tekst materiaal waarbij Volharding onderdeel is van het onderwerp.

Ook belangrijke/speciale gebeurtenissen m.b.t Borculo zijn van harte welkom zodat er een mooi verhaal gemaakt kan worden als start datum 1934, de (2e) oprichting van Volharding. Al het beeld- en tekstmateriaal mag u mailen naar stefanwoestenenk@live.nl