Laatste kaarten concert Games 2 the Movies in de verkoop

Pascale Drent Fotografie

Eefde/ Zutphen – De allerlaatste kaarten voor het concert Games 2 the Movies zijn in de verkoop gegaan. ‘De kaartverkoop voor ons concert op zaterdag 16 februari a.s. in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen loopt uitzonderlijk goed’, zegt penningmeester Ingrid Bieleman van muziekvereniging Concordia Eefde. ‘We verkopen kaarten online en bij enkele winkeliers in het dorp. Verkooppunten COOP Versluis en DIO-drogisterij Peinemann waren al volledig uitverkocht. We hebben een optelsom gemaakt van alle sponsorkaarten, verkochte kaarten en het maximaal aantal beschikbare plaatsen in de concertzaal. Gelukkig hebben we ruimte gevonden voor een beperkt aantal extra kaarten.’

Het concert
Op zaterdag 16 februari 2019 geeft muziekvereniging Concordia uit Eefde samen met Het Ettens Mannenkoor het concert Games 2 the Movies in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Deze avond zullen ruim 65 muzikanten en 100 zangers het publiek de kracht van muziek in films en games laten ervaren. Het wordt een filmisch concert met iconische muziek en stoere mannenzang.

Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Kaarten (voorverkoop € 15,00 | zaal € 17,50) zijn te koop in Eefde bij COOP Versluis, DIO-drogisterij Peinemann en Tuincentrum De Blaakhof of online via www.concordiaeefde.nl. Het aantal nog beschikbare toegangskaarten voor dit concert is beperkt.