Wie wordt Lochems Scholierenkampioen tafeltennis 2019?

Lochem – Op de woensdagmiddagen 13 en 20 februari 2019 vinden vanaf 13.30 uur de Lochemse scholierenkampioenschappen tafeltennis plaats in de Jan Wissinkhal aan de Runmolenlaan 17 in Lochem.

L.T.T.C. de Toekomst verwelkomt 13 februari de groepen 5 en 6 en 20 februari de groepen 7 en 8. Elke leerling speelt zijn eigen toernooi, maar verzamelt ook punten voor de school zodat er uiteindelijk aan het einde van de middag ook een schoolkampioen is.

Tafeltennis is bij uitstek een sport waarbij snelheid, tactiek en de fijne motoriek aan bod komen. Maar belangrijker nog, is dat de Lochemse scholieren natuurlijk vooral een leuke tafeltennismiddag hebben. Daarom zijn er naast het toernooi ook allerlei uitdagende (tafeltennis)spelletjes om te doen.

Daag jezelf uit en kom tafeltennissen!
(Sportkleding en gymschoenen zijn verplicht. Batjes zijn aanwezig in de hal).