Korte peiling over het voorkomen van gezondheidsproblemen

Lochem – Waarop moet de gemeente inzetten als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen bij inwoners? Daarover mag u als inwoner uw mening geven in een korte digitale peiling Lochem Spreekt. We leggen u graag 5 vragen voor. Meedoen kan via www.lochemspreekt.nl

Denk mee over onze keuzes
De gemeente maakte een visie op preventie en op een nota lokaal gezondheidsbeleid. Dat gaat over het voorkomen van geestelijke of lichamelijke problemen. En het voorkomen van zwaardere zorg. Uw mening betrekken we bij de keuzes die we maken.

Hierover gaan de vragen
De vragen beantwoorden kan tot en met 21 februari. De vragen gaan onder meer over:
– Op welke onderwerpen en groepen de gemeente moet inzetten?
– Wie moet volgens u herkennen dat iemand hulp nodig heeft?
– Hoe kunnen we volgens u probleemsituaties sneller in beeld krijgen?

In maart kunt u met ons in gesprek
Om de uitkomsten te verdiepen, kunt u ook met ons in gesprek. Dit kan op 7 en 12 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan na het beantwoorden van de vraag 5 in de peiling. Uw deelname belonen wij met een VVV-bon.

Al lid van ons panel Lochem Spreekt?
Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meepraten in ons digitale panel.
• Ga naar www.lochemspreekt.nl
• Meldt u gratis aan
• U ontvangt een e-mail als er een onderzoek start. U ontvangt ook als eerste de resultaten.

Hoe werkt het?
Als u zich heeft aangemeld op www.lochemspreekt.nl, dan ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een link naar dit onderzoek. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. U ontvangt altijd als eerste de resultaten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet.

Doet u liever mee op papier? Neem dan contact op met Moventem, het onderzoek- en adviesbureau dat het panel beheert , telefoon (0575) 76 02 27. U krijgt dan de vragenlijst en de resultaten van ieder onderzoek ontvangt u op uw huisadres.