Vrouwenmiddag op 30 maart 2019 in Zutphen

Zutphen – Kom op 30 maart 2019 naar de vrouwenmiddag voor ontmoeting, inspiratie, gezelligheid, zingen, een Bijbelse boodschap én een heerlijke high-tea. Voor vrouwen van alle leeftijden uit Zutphen en wijde omgeving.
Athalja Barneveld, bekend als spreekster, coach, trainer én zangeres van ‘Heartbeat Worship’, zorgt voor een aansprekende, interactieve start van de middag. Het thema is ‘Kom tevoorschijn’. Daarna is er tijdens een heerlijke high-tea tijd voor ontmoeting en gesprek.
Vanaf 12.00 uur: welkom met een drankje en een klein hapje. 12.30 uur start het programma, dat duurt tot ca 17.00 uur. Locatie: Het Lichtpunt, Willem Dreesstraat 4 in Zutphen. Deelname kost 17,50 euro. Voor meer informatie, aanmelding (uiterlijk 22 maart) en betaling zie www.geloveninzutphen.nl/vrouwendag. Contact: Corina Westerhof c-j-westerhof@hotmail.com