Alzheimer Café Lochem

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

“IN GESPREK MET ERVARINGSDESKUNDIGEN”

Het Alzheimercafé organiseert op vrijdag 8 maart 2019 een ochtendbijeenkomst met als onderwerp ‘In gesprek met ervaringsdeskundigen’. Door middel van een interview nemen we een kijkje in het leven van een echtpaar. Hoe was het leven vóór meneer Alzheimer aanklopte en hoe kwam het “niet pluis gevoel” binnen. Ook komt het vaststellen van de diagnose aan de orde. En hoe het dagelijkse leven met Alzheimer er uitziet. Mevrouw heeft medio vorig jaar op haar 70ste de diagnose van Alzheimer gekregen. Vanaf het begin is zij daar open over geweest. Spreken over de ziekte is niet vanzelfsprekend. Fijn dat het echtpaar het aandurft om vanochtend met ons hierover van gedachten te wisselen.
Ook is de trajectbegeleider aanwezig om iets te vertellen over het contact met dit echtpaar. Duidelijk zal worden hoe belangrijk een trajectbegeleider kan zijn in dit proces.

Wanneer: vrijdag 8 maart 2019 van 10.30 uur tot 12.00 uur. Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma
Waar: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4 (achteringang: Achterstraat) Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is vrij.

U bent van harte welkom!

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411