Gudula sluit Week van Zorg en Welzijn af met Escape Room

Lochem – Met de “Ontdek Gudula” Escape Room op zaterdag 16 maart a.s. sluit woonzorgcentrum Gudula in
Lochem dit jaar de Week van Zorg en Welzijn op bijzondere wijze af. Iedereen die op creatieve wijze meer wil weten over het wonen, leven, werken en leren bij Gudula is van harte welkom om tussen 14.00 en 17.30 uur de code van Gudula te kraken.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (van maandag 11 maart tot en met 16 maart 2019) zetten
traditiegetrouw honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook woonzorgcentrum Gudula in Lochem. De hele week staan er diverse activiteiten op het programma voor de bewoners, waarbij belangstellenden van
harte welkom zijn om aan te schuiven.

Alle activiteiten draaien om de vier kernwaarden van Gudula en Zorggroep Sint Maarten: zijn, dorps, vitaal en ontplooiend. Zo staat er op dinsdag een verrassende en gezellige vitale activiteit op het programma onder leiding van fysiotherapeut Rene Broersma. Woensdag staat in het teken van ontmoeting tijdens een heerlijke gezamenlijke winterse soepmaaltijd. Op donderdag kunnen belangstellenden aanschuiven bij een beeldende bingo waarbij de gemeente Lochem centraal staat. Op
vrijdag krijgen creativiteit en ontplooiing volop de ruimte tijdens een creatieve workshopmiddag in
samenwerking met de vrijwilligersactie NLdoet.
De week wordt afgesloten met de “Ontdek Gudula” Escaperoom waarbij bezoekers aan de hand van uitdagende opdrachten en puzzels ontdekken welke geheimen en bijzonderheden Gudula heeft te bieden.
Bekijk www.zorggroepsintmaarten.nl/zorgweekgudula voor het volledige programma tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2019.