Lente gevoel dagen bij Haneveld Laren op 30 en 31 maart

Laren – Op zaterdag 30 maart van 10:00 tot 16:00 en zondag 31 maart van 11:00 tot 17:00 organiseert Haneveld in samenwerking met de VHL-groep de “Lente gevoel dagen”. Twee inspirerende dagen om helemaal in de stemming te komen voor de lente!

Haneveld en de VHL-groep willen je tijdens de ‘Lente gevoel dagen’ inspireren om in de tuin aan de slag te gaan en diverse producten laten zien op het gebied van tuinarchitectuur, veranda’s, zwembaden, barbecues, afrastering, tuinmeubelen, kunst en meer. In samenwerking met diverse bedrijven uit de omgeving wordt er alles aan gedaan om een echt “lentegevoel” te creëren.

Gratis grondtest en tuinontwerp
Bovendien is het mogelijk om uw grond te laten testen en op basis hiervan een gepersonaliseerd bemestingsadvies te krijgen. Neem hiervoor een potje grond uit uw tuin mee! Daarnaast kunt u gratis uw tuinontwerp laten maken. Sabine van Andel, tuin- en landschapsontwerpster, maakt in samenwerking met Haneveld ter plekke een ontwerp voor uw tuin. Meld u hiervoor even aan via info@haneveldlaren.nl of telefonisch via 0573-401387.

Lente Gevoel Dagen
Zaterdag 30 maart: 10:00 – 16:00
Zondag 31 maart: 11:00 – 17:00
Entree: gratis
Locatie: Tuincentrum Haneveld
Holterweg 56, Laren