Vanaf nu nieuwe abonnementen Leussinkbad Laren

Laren – De voorverkoop van abonnementen is gestart! Het Larense zwembad gaat vanaf woensdag 8 mei weer open, bij mooi weer misschien al wat eerder. De verkoop van abonnementen is geheel vernieuwd! Tot en met 28 april gelden verlaagde tarieven.

bestel en betaal je abonnement via www.leussinkbad.nl! Je haalt je abonnement op als je de eerste keer komt zwemmen, of eerder. Het Leussinkbad organiseert drie ophaaldagen op het Leussinkbad: woensdag 24 april (18.00 – 20.00 uur), vrijdag 26 april (18.00 – 20.00 uur) en zondag 28 april (15.00 – 18.00 uur). Meer informatie lees je opwww.leussinkbad.nl.

Iedereen die het moeilijk vindt om online een abonnement te bestellen is welkom tijdens bovengenoemde ophaaldagen, Aan de kassa wordt ter plekke uw abonnement aangemaakt.

Tot en met 28 april gelden verlaagde tarieven tot wel €20,- per abonnement.

Op woensdag 8 mei is vanaf 12.30 uur de feestelijke seizoensopening! Bij mooi weer gaat het buitenbad al eerder open, want vanaf 24 april is het bad zwemklaar. Informatie is te vinden op de website of Facebookpagina. Ook kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de online nieuwsbrief.

Wil jij ook graag op het zwembad werken? Neem een kijkje op de website: leussinkbad.nl/vacatures