Meimarkt Zutpen

Zutphen – Op zondag 26 mei van 10:00 tot 17:00 uur is de Meimarkt in het centrum van Zutphen. Het is tevens koopzondag die dag wat betekent dat de winkels in de stad geopend zullen zijn.

Vanaf de Marspoortstraat tot en met de Spittaalstraat staan vele kooplieden uit het hele land. De markt is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel kooplieden en bezoekers op af komen.
Er zal van alles aangeboden worden; van Tupperware tot dierbenodigdheden en een promotiestand van de SNS bank met een heus ‘geldvangspel’. Ook komt er een sportschool met aanbiedingen en activiteiten.

Daarnaast zal er een standwerkersconcours plaatsvinden op de Houtmarkt. Kinderen kunnen gebruik maken van de draaimolen en kunnen worden geschminkt tegen een kleine vergoeding waarvan de opbrengst naar het goede doel Opkikker gaat.
Natuurlijk worden er ook allerlei lekkere etenswaren verkocht, denk aan regionale producten maar ook buitenlandse gerechten worden vers klaargemaakt.

Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt georganiseerd wordt.