L.T.T.C. De Toekomst huldigt kampioenen

Team 6 vlnr: Nico Horstman, Ellen Mogezomp, Gert Mogezomp, Reint Broeke en Richard Otten (Jeroen Hoffman ontbreekt)

Lochem – Vrijdag 3 mei jl. heeft tafeltennisvereniging De Toekomst uit Lochem haar 8 kampioensteams gehuldigd.
Nog nooit werden zoveel teams tegelijkertijd kampioen. Acht van de 12 teams wisten namelijk promotie af te dwingen.

Ook werden twee ongeslagen spelers in het zonnetje gezet. Jessa Buijnink en Marco Schepers kregen uit handen van handen van Ronald Swaters, voorzitter van de Technische Commissie, hiervoor een prijs overhandigd.

De volgende teams wisten het kampioenschap binnen te halen en mochten hiervoor een blijvende herinnering in ontvangst nemen.
Team 9, bestaande uit Cor ten Bokkel, Jan-Willem Eilers en Henk Lubberdink wist afgetekend kampioen te worden in de 6e klasse.
In de vijfde klasse wisten twee teams alle tegenstanders achter zich te houden. Team 7 met Jan Schrijver, Arend Horstman en Rob Jorritsma en het achtste team met Anja en Jan Slagt, Henk Franssen en Bert Boers gaan volgende competitie 4e klasse spelen.
De Toekomst 6 met Ellen Mogezomp in de gelederen (die ook met het 1e damesteam kampioen wist te worden) bestaat verder uit Nico Horstman, Richard Otten, Jeroen Hoffman, Gert Mogezomp en Reint Broeke. Zij werden kampioen in de 4e klasse.
In de tweede klasse wist De Toekomst 4 het kampioenschap binnen te halen. Dit team, bestaande uit George Oudt, Mirko Egbers, Erwin Driessen, Jochem Veldmaat, Henri Wittenberg en Richard Veninga wist in de allerlaatste wedstrijd het kampioenschap binnen te slaan.
De Toekomst 3 wist kampioen te worden in de 1e klasse. Jeroen de Boer, Maik Bellmann, Boris Bosch, Frans Helmich, Tom de Ronde en Ronald Swaters. Na een korte afwezigheid keren zij weer terug in de Promotieklasse.

Ook werden er twee landelijk spelende teams kampioen. Voor het eerst in de clubgeschiedenis van L.T.T.C. De Toekomst zal er komend seizoen zowel bij de dames als bij de heren gespeeld gaan worden op het op één na hoogste niveau, de 1e divisie.
Het damesteam wist het kampioenschap binnen te halen in de 2e divisie. Het team bestaat uit Jessa Buijnink, Jolijn Schut, Ellen Mogezomp , Brenda Veenstra en Jolanda Hofland.
Tot slot werd het ook eerste team kampioen in de tweede divisie. Dit team bestaande uit Erik en Emine Ernst, Rutger Carelse en coach Tom Bleumink wisten het hoogste puntenaantal van alle landelijke teams bijeen te spelen.