Farm & Country Fair in Aalten

Aalten – Ons platteland is volop in beweging en dat is te zien op 21, 22 en 23 juni bij de Farm & Country Fair in Aalten. Thema 2019: ‘Trots op ons mooie Platteland’.

Handige belevenispleinen gaan elk diep in op hun specifieke thema: voeding, wellness, huis, tuin en erf, agrarisch en een echt vintagefestival. In de uitgebreide dierendorpen spelen boerderij- en huisdieren de hoofdrol. Zo zijn er maar liefst zo’n 25 rassen koeien en 65 rassen schapen en geiten te bewonderen.
Soldaten bij de loopgraven, legervoertuigen en displays laten alles zien uit het leven aan het front in de Tweede Wereldoorlog. Het machinekerkhof ligt heel sereen tussen de berkenbomen.

Honderden stands presenteren een breed scala aan producten die vaak niet in de winkels te vinden zijn. Vier showringen hebben allemaal een doorlopend programma met zeer uiteenlopende shows en presentaties. Een bloemrijke aankleding op het hele terrein en akoestische muziek door Ierse topartiesten zorgen voor een welkom gevoel: de Farm & Country Fair staat bekend om haar relaxte sfeer.

Ook voor kinderen is er veel te beleven. Door de vele activiteiten en duizenden dieren is de Farm & Country Fair eenleerzame dag uit voor elke leeftijd.

Praktische informatie
De Farm & Country Fair in Aalten vindt plaats op 21, 22 en 23 juni 2019. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 23 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma en alle informatie is te vinden op www.countryfair.nl.