Seniorenwandeling rond Huis ’t Velde en Huis De Voorst

Warnsveld Gescheiden door de rivier, verbonden door de geschiedenis. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 27 juli een seniorenwandeling van Huis ’t Velde naar Huis De Voorst. Het zijn twee kastelen, elk met een eigen verhaal. Tijdens deze rustige wandeling door de oude kasteelbossen maakt men kennis met de geschiedenis van deze twee huizen. Ze zijn verbonden door hun geschiedenis, maar ook gescheiden door de Berkel. De boswachters vertellen ook hoe de Berkel in de afgelopen jaren is veranderd. Het is een fijne wandeling voor wie niet meer zo ver wil of kan lopen. Stevige schoenen worden aanbevolen.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats bij Huis ‘t Velde, Rijksstraatweg 127, 7231 AD Warnsveld. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling:contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten, Joke Hoitink, tel. 06-54668064 of Evaline Demmink, tel. 0314-326730.