Start leesclub literatuur en biografieën in Lochem

Lochem – In Lochem start een nieuwe leesclub literatuur en biografieën. In de Bibliotheek Lochem is op donderdagmorgen 18 juli een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de Bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur en biografieën die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 18 juli in de Bibliotheek Lochem, aan de Doctor Rivestraat 3. Aanvang 10.00 uur.

Graag aanmelden via e-mail margotjager@gmail.com.