Ondernemers welkom bij Lochemse Zaken Café in Laren

Lochem – Ondernemers uit de gemeente Lochem zijn donderdag 29 augustus van harte welkom tijdens het Lochemse Zaken Café van 19.00-21.00 uur in ’t Langenbaergh in Laren. Het accent ligt dit keer op geld verdienen met vrije tijd. Aanmelden kan op de website van de gemeente.
Geld verdienen met vrije tijd

De avond van 29 augustus bestaat uit twee delen. In het eerste deel van de avond gaan we met elkaar in gesprek, en zal het accent liggen op geld verdienen met vrije tijd. In de tweede helft van de avond gaan we graag open met elkaar in gesprek over wat ondernemers bezighoudt. Vragen en eigen inbreng zijn natuurlijk van harte welkom tijdens het Lochemse Zakencafé! Wij zien u graag!

Voor elke ondernemer

Dit jaar organiseert de gemeente een reeks Lochemse Zaken Cafés. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en over en weer te weten wat er speelt. De cafés zijn voor ondernemers van klein tot groot en ook voor ZZP’ers. Wethouder Economische Zaken, Eric-Jan de Haan is initiatiefnemer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Of heeft u een idee voor een onderwerp? Neem dan contact op met mkbmanagers@lochem.nl.