Alzheimer Café Lochem

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.
Het Alzheimercafé Lochem organiseert op vrijdag 13 september 2019 een ochtendbijeenkomst met als onderwerp:
‘Gedragsverandering bij dementie’
De psychologe van De Hoge Weide, Jasmijn Baysoy, geeft een presentatie met gelegenheid tot het stellen van vragen. Speciaal aandachtspunt zijn de achterdocht, wanen en hallucinaties waar mensen met dementie mee te maken kunnen krijgen.
U bent van harte welkom en aanmelden is niet noodzakelijk.

In de Alzheimer Cafés komen mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden maandelijks samen. Tijdens de informele bijeenkomsten krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen.

Wanneer: vrijdag 13 september 2019 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma

Waar: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4 (achteringang: Achterstraat) Lochem.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411