Vocal Group No Romeo’s zoekt zangeressen

Gorssel – Vocal Group No Romeo’s uit Gorssel is een gedreven dames zanggroep die zich onder de bezielende leiding van dirigente Juliette Dumoré heeft ontwikkeld naar een hoog niveau.

Zij zingen uiteenlopende arrangementen, van up-tempo pop songs als Respect en Broad Daylight tot prachtige ingetogen ballads van Queen tot Adele. Maar pakken het publiek ook in met prachtige wereldmuziek. Voor 2018 staan een aantal mooie projecten in de steigers en er is plaats voor nieuwe zangeressen met zangervaring. De groep is vooral op zoek naar een hoge sopraan, maar ook vrouwen met een lager bereik zijn van harte uitgenodigd. Spreekt dit je aan? Dan ben je harte welkom te komen kijken op de open repetitie van woensdag 24 januari 2018 Neem een kijkje op Vocal Group No Romeo’s facebook pagina en geef je op via ons e-mailadres vocalgroup.noromeos@gmail.com.