Lezing Triangulum in Eefde

Eefde – Op donderdag 20 september organiseert de vereniging voor weer- en sterrenkunde “Triangulum” een lezing met als onderwerp: “Weer en Wolken”.

Inleider is William Huizinga, als weerman verbonden aan RTL.
Apeldoorner William Huizinga is een van de weermannen van RTL. Onlangs verscheen zijn boek “Dat hadden ze niet voorspeld!”. William is in het bijzonder geïnteresseerd in de relatie tussen wolken en weer.

De lezing wordt gehouden in zalencentrum Het Hart, Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde. Aanvang 19.30 uur. De toegangsprijs voor niet-leden is 5 euro. Voor meer informatie zie de website van de vereniging www.triangulum.nl

Triangulum is een vereniging zonder commercieel oogmerk, die zich bezig houdt met het verbreiden van kennis over weer- en sterrenkunde in populairwetenschappelijke zin en dat doet o.m. door het organiseren van voordrachten, werkgroepen en excursies. Zij is actief in het gebied van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.