Ponyruiters St. Steffenrijders winnen “Ben Gilbers bokaal”

Ter nagedachtenis aan bestuurslid van het “Achterhoeks Hippisch Festijn” Ben Gilbers werd op dit grootse evenement in Varsseveld op zondag 30 september voor het eerst de Ben Gilbers Bokaal verreden.

Hierbij streden 8 equipe’s om de prijzen. In ieder team zaten 4 combinaties en die moesten zo min mogelijk strafpunten verzamelen bij het springen.
De St Steffenrijders namen ook hieraan deel en hadden Sanne Vermeulen met Flower, Maike Woestenenk met Dimans Edward, Milou Klein Brinke met Amourrette en Justin Meurs met No Regrette op pad gestuurd en dit bleek zeer succesvol.

Als eerste leverde Sanne in haar klasse een nette foutloze ronde af, daarna deden Maike, Milou en Justin precies hetzelfde. De Pasruiters uit Neede hadden ook 4 foutloze rondes laten zien en dat betekende dat van ieder team de snelste combinatie een barrage moest rijden. Voor de St Steffenrijders was dat Sanne die met Flower een super snelle barrage reed en de combinatie van de Pasruiters met een verschil van 0.76 seconden achter zich liet!
En zo zijn Sanne, Maike, Milou en Justin de trotse winnaars van de 1e editie van de Ben Gilbers bokaal!

Na een mooie plechtige prijsuitreiking, het in ontvangst nemen van een super grote bokaal, een mooie deken en de hoofdprijs van maar liefst 1000 euro zijn de kinderen thuis ook nog eens verwend door de vereniging en genieten ze nog even na van deze geweldige sportieve dag!