De getalenteerde komiek Ernest Beuving komt naar Harfsen

Harfsen – Na een uitverkochte Schouwburg in Lochem komt Ernest Beuving op zaterdag 23 februari naar Harfsen. Tijdens de Midwinteravond georganiseerd door de Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth zal hij verschillende sketches ten gehore brengen uit zijn voorstellingen. Ernest Beuving is een multitalent met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en hij improviseert ongelooflijk soepel.

De zaal in Dorpshuus Hoeflo zal vanaf 19.30 geopend zijn en de voorstelling zal om 20.00 beginnen. Entrée voor leden is 5 euro per persoon en voor niet leden 10 euro per persoon. Dit is inclusief een lekkere kop koffie of thee. Voor de leden van de Oranjevereniging zal er een voorverkoopavond zijn en wel op 15 februari van 20.00-20.30 in Dorpshuus Hoeflo op vertoon van uw lidmaatschapskaart. U bent dan verzekerd van een plekje. Aansluitend kunt u nog nagenieten met een drankje en een praatje maken met op de achtergrond een fijn stukje muziek!