Meiden van Haarman Best springend Ruitersportcentrum 2018/2019

Afgelopen weekend was de finale van de Nationale springcompetitie tussen de verschillende maneges, aangesloten bij de KNHS/FNRS. De KNHS/FNRS is de nationale bond van de Hippische sport.

Middels een aantal voorrondes konden de ruiters en amazones zich plaatsen voor de halve Finale in Bunschoten, deze was op 10 februari jl. Vanuit de halve finale mochten er 20 ruiters per categorie ( S 40 , S60 en S80) door naar de Finale op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Maar liefst 8 ruiters van de Meiden van Haarman mochten deelnemen aan deze Finale. De S 40 is gewonnen door Nadja Reins op MVH Oril. In de S 60 ging de 1ste prijs naar Danielle Karis op MVH Just Jessica en was er een mooie 3de plek voor Fleur in t Hof op MVH Gisela.

De andere ruiters en amazones van de Meiden van Haarman behaalden ook mooie punten.