Inloopavond nieuwbouw Barchem

Barchem – Dinsdagavond 25 juni is er een inloopavond over nieuwbouw in Barchem. Aan de zuidzijde van het dorp ligt de wijk Zuydtzicht. Hier zijn zeven vrije kavels en tien nieuwbouwwoningen te koop. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze avond vragen stellen en de mogelijkheden bekijken. Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente Lochem en van bouwbedrijf PHB uit Deventer aanwezig.

Zeven vrije kavels te koop
De kavels die te koop zijn maken deel uit van het plan Zuydtzicht. Enkele jaren geleden is een deel van deze wijk gebouwd. Begin dit jaar heeft de gemeenteraad een nieuw bestemmingsplan gemaakt aan de hand van de marktvraag voor de resterende kavels. De gemeente Lochem biedt in totaal zeven vrije kavels te koop aan. Vijf kavels zijn nog beschikbaar.

Nieuwbouwwoningen
In de wijk is ook plaats voor tien nieuwbouwwoningen. Er zijn vier eengezinswoningen en zes twee-onder-één-kapwoningen met een levensloopbestendig karakter te koop. Deze woningen worden aangeboden door Bouwbedrijf PHB Deventer uit Deventer.

Over Barchem
Zuydtzicht is een groeiende wijk in het gezellige Barchem. De naam Barchem betekent ‘Dorp bij de Berg’. Het dorp heeft veel voorzieningen. Er zijn winkels, een buurthuis, een eigen basisschool, peuterspeelzaal en er is eerstelijns gezondheidszorg. Kortom, voldoende voorzieningen om aangenaam te wonen en van het leven te genieten.

Inloopavond
De inloopavond is op 25 juni van 19.30 tot 21.00 uur bij Dorpshuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1, 7244 BB Barchem.
Meer informatie is ook te vinden op www.bouwkavelslochem.nl en www.phbdeventer.nl.