Inschrijving verlengd Step In Harfsen

Harfsen – Op 22 september om 12.00 uur wordt STEP IN Harfsen georganiseerd. Tijdens dit ludieke evenement ga je met een KickBike de uitdaging aan om hilarische opdrachten over een 6 kilometer lang parcours zo goed mogelijk uit te voeren. De wedstrijd start bij Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.

Omdat de organisatie meer steps heeft kunnen huren is de inschrijving verlengd, het is dus nog steeds mogelijk je in te schrijven met je team! De route is inmiddels bekend en het belooft een ludieke dag te worden! Je komt langs sportverenigingen en andere bekende locaties in het dorp, waar je leuke opdrachten uitvoert. Meedoen? Waarom eigenlijk niet!

Afterparty met Alive

Weer aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers de benen losschudden en een hapje eten. Met de coverband Alive wordt de middag muzikaal afgesloten. Uiteraard zijn ook mensen die niet mee hebben gedaan welkom om een drankje te komen drinken. Einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker.

Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het “BEST DRESSED TEAM”.

Meer info? Kijk op www.hoeflo.nl/step-in-harfsen/

Meedoen? Aanmelden kan via: www.hoeflo.nl/step-in-harfsen/

Leeftijd: vanaf 6 jaar (als de step te groot is, mag deelnemen ook op eigen fiets of step)

Groepen: van 6 tot 10 personen

Tijd: aanvang 12:00

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06-23848527.