Volop Herfstactiviteiten bij Natuurmuseum Holterberg tijdens de herfstvakantie

Eekhoorn;Red Squirrel;Sciuris Vulgaris

Holten – Iedere dag in het natuurmuseum Herfstknutselen, spannende speurtochten en in het Bos van Daantje Das samen op zoek naar Paddenstoelen.

. Expositie Han Bouwmeester. Wondermooie natuurfoto’s van meesterfotograaf
Han Bouwmeester.
. Nieuw. Het Groote Kikkerpad. Voor de kleinste springers.

Maandag 14 en 21 oktober. Speciaal voor kinderen, een paddenstoelsafari in het Bos van Daantje Das. Samen met de Rangers van het natuurmuseum beleven de kids het herfstbos. Na afloop van de tocht krijgen de deelnemers een “Safaridiploma” én wat lekkers. Deelname: € 4,50 p.p. Het begint om 11:00 uur. Reserveren .

Donderdag 24 oktober. Gezinswandeling met na afloop: broodjes bakken, kastanjes poffen, hete chocolademelk. Deelname € 4,50 p.p. Het begint om 11.00 uur.

Zaterdagavond 26 oktober. Tijdens de Nacht van de Nacht, nemen de natuur-gidsen en verhalenvertellers van Natuurmuseum Holterberg u mee over de paden van de nachtelijke Holterberg. Het wordt een donkere en mysterieuze tocht door de bossen naar de heide. Onderweg zal de heks van het Numendal Old Minneke mogelijk haar verleidelijke klanken laten horen. Op de heide, waar het echt donker is, wordt u de weg langs de sterrenhemel gewezen. We starten om 21.30 uur, deelname kost € 7,50 (kids € 4,50). Reserveren.

Zondag 27 oktober. Demonstratie prepareren door vogelpreparateur Jentai van Grevenhof in het natuurmuseum. Vanaf 13.00 uur.

Zondag 3 november. Het Losse Hoes “Goes Wild”. Wildfair. Holterbergplein.
Voor het tweede jaar op de Holterberg, een bijzondere dag. Van 11.00 tot 17.00 uur.

Natuurmuseum Holterberg. Holterbergweg 12 in Holten. www.museumholterberg.nl Reserveren: tel. 0548-361979 of info@museumholterberg.nl