Paddenstoelenwandeling op buitenplaats De Ehze

Almen – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen gaan op dinsdag 15 oktober op zoek naar de sieraden van het herfstbos op buitenplaats De Ehze. Overal zijn nu paddenstoelen te zien in allerlei prachtige kleuren en met bijzondere vormen. Maar waarom groeit de ene paddenstoel bij een boom en weer een andere op een dennenkegel? Deze deskundige boswachters weten het antwoord en gaan met de wandelaars op zoek. Een spiegeltje meenemen om onder de hoed van de paddenstoel te kijken is handig.
Start: 14.00 uur op de parkeerplaats op de kruising van de Hogenkampsweg met de Ehzerallee, schuin tegenover Hotel Ehzerwold. Duur: 2 à 2,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Hans Keppel en Nel Schütz, tel. 06-15363228.