Wintercursus Publiekssterrenwacht Phoenix Lochem

Lochem – Ook deze winter is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de wintercursus WEGWIJS AAN DE STERRENHEMEL. Er is geen voorkennis nodig, alleen nieuwsgierigheid! Iedereen kan de aangeboden stof zonder meer volgen.

De cursusavonden worden op acht vrijdagavonden gehouden. Naast theorie is er ook aandacht voor de praktische kant, met name het waarnemen door de telescopen en het herkennen van de sterrenbeelden. We starten op vrijdag 8 november om 20.00 u.

Voor de overige cursusdata en informatie: www.sterrenwachtphoenix.nl. En wil je je definitief aanmelden voor deelname, stuur dan een e-mail naar cursus@sterrenwachtphoenix.nl met vermelding van je voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats en telefoonnummer. Of bel 0625109573.