Nacht van de Nacht op de Lochemse Berg

Lochem – Wie een spannende tocht over de donkere berg wil meemaken gaat op zaterdag 26 oktober mee met de boswachters van Geldersch Landschap en Kasteelen op een wandeling over de Lochemse Berg in het donker. Gewoonlijk is deze na zonsondergang niet toegankelijk, maar om deze laatste nacht van de zomertijd te kunnen beleven wordt een uitzondering gemaakt.

De boswachters nemen de wandelaars mee door het donker. Misschien is het helder, of gaat de maan schuil achter de wolken? Wat is er dan te zien en te horen in het bos en als we boven op de berg zijn? Geschikt voor goede, stabiele wandelaars vanaf 12 jaar. Stevig schoeisel is noodzakelijk. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.

Start om 19.30 uur op de parkeerplaats bij Eethuis De Kale Berg, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 7,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 2,50 euro p.p. op vertoon van geldige donateurspas. Betaling. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Wim de Vries, tel. 06-17320363 of Ronald Mannessen, tel. 06-28865433.

GLK bestaat 90 jaar en pakt daarom uit met extra activiteiten tijdens de Week van het Landschap in de herfstvakantie. Kijk voor het programma op glk.nl/weekvanhetlandschap.