Netwerken op Lochemse Ondernemersavond 21 november

Foto: Extra Nieuws

Lochem – Donderdag 21 november van 19.00 tot 22.30 uur is in Witkamp Laren de jaarlijkse Lochemse Ondernemersavond. Een unieke avond die voor de zesde keer wordt georganiseerd door en voor Lochemse ondernemers. Jan van Setten is deze keer de hoofdgast. Hij zal op inspirerende en humorvolle wijze laten zien dat het leven als ondernemer verwarrend eenvoudig is.

Teruggaan naar de eenvoud en nadenken over hoe je klanten wegjaagt. Dit zijn enkele thema’s die tijdens het optreden van Jan van Setten zeker aan bod zullen komen. Met zijn humor en relativeringsvermogen krijgt hij menig zaal plat. Wethouder Eric-Jan de Haan (Economie) leidt de avond in. “Ik ben er trots op dat gemeente en bedrijfsleven er weer in zijn geslaagd om samen de Lochemse Ondernemersavond mogelijk te maken. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten. Ik nodig dan ook iedereen van harte uit om te komen. Juist omdat er door het jaar heen zelden een moment is waarop zoveel ondernemers tegelijkertijd bij elkaar zijn. Dat maakt de Lochemse Ondernemersavond uniek.”

Organisatie
De acht Lochemse ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken de Lochemse Ondernemersavond financieel mogelijk. De organisatie is in handen van enkele ondernemers die samen het programma voorbereiden. Namens de organisatie is ondernemer Ronnie Degen, directeur van de Feestfabriek, deze avond spreekstalmeester.

Programma en aanmelden
Het programma voor de Lochemse Ondernemersavond staat op www.lochemseondernemersavond.nl. Ondernemers kunnen zich hier vanaf nu aanmelden. De entree is gratis voor leden van de ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Hun vereniging of club betaalt hiervoor een bijdrage. Ook ondernemers die geen lid zijn van een vereniging of club zijn welkom. Zij betalen € 10 toegang.