Weer 5 jubilarissen bij collecte NSGK 2019 in Laren!

Organisator Irma Nijland, de jubilarissen: Diesje Dijkman, Carla Hekkelman, Ineke Lubberdink, regiocoördinator Rie Flach en Rieki en Dirk Nijland.

Laren – In de week van 11 t/m 16 november vindt weer de collecte van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind plaats, dat nu verder gaat onder de naam “Het Gehandicapte Kind”. Er is ook een nieuw logo ontwikkeld.
De stichting steunt allerlei projecten voor kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap in Nederland. Deze kinderen willen graag gewoon meedoen, net als hun leeftijdsgenootjes. Daarvoor zijn vaak veel extra aanpassingen, zorg en begeleiding nodig.

In Laren wordt dit jaar voor de 12e keer gecollecteerd.
Laren is 12 jaar geleden met 4 mensen begonnen met de collecte, en nu komen ze met een team van 18 mensen bij u langs voor het goede doel.
Dit jaar hebben zijn er ook weer een aantal jubilarissen die al voor de 10e keer meehelpen met de collecte!

Omdat er in Laren al meer dan 10 jaar gecollecteerd wordt, mag Laren van de NSGK met z’n allen meedenken over een project in het dorp, dat ten goede komt aan alle kinderen met een handicap die ook gewoon willen meespelen en meedoen met hun leeftijdsgenootjes. Hierbij kun je denken aan een speciaal speeltoestel in een openbare speeltuin of bij het zwembad, of een bepaalde aanpassing bij een vereniging zodat het nog toegankelijker wordt voor íedereen… of een aangepast speeltoestel bij school.
De opbrengst van de collecte zal dan voor de helft naar dat project in Laren gaan!
Dus als je een goed idee hebt, meldt het! Hopelijk is de opbrengst weer net zo goed als vorig jaar, het collecte-team heeft er in ieder geval weer zin in!

Wilt u het collecteteam komen versterken, meldt u zich dan aan
bij Irma Nijland, telefoonnummer 0573 401006.
Wilt u meer lezen over de NSGK, kijk dan op www.NSGK.nl.