Start kaartverkoop kerstconcert op 9 november

EeEefdeWarnsveld – Op zaterdag 9 november aanstaande start de kaartverkoop van een wel zeer bijzonder kerstconcert dat het Warnsvelds Mannenkoor en Concordia Eefde samen geven op vrijdag 13 december in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen.

Een soort van Kerstconcert

Dit is de eerste keer dat het harmonieorkest van muziekvereniging Concordia uit Eefde en het Warnsvelds Mannenkoor samen een concert geven. Bij de voorbereidingen waren de Eefdenaren en de Warnsvelders het al snel eens: dit wordt geen standaard optreden van koor en orkest. Het wordt wel een kerstconcert, maar dan ánders: verfrissend, tintelend, geestig, ontroerend. “Een soort van Kerstconcert”. Traditionele kerstliederen horen daar natuurlijk ook bij, maar voeren niet de boventoon. Het publiek zal verrast worden met nummers die niet te boek staan als kerstliederen maar wel goed passen bij deze avond.
Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten (voorverkoop € 15,00 | zaal € 17,50) zijn te koop in Eefde bij COOP Versluis en Bloem&meer. In Warnsveld bij The Read Shop en in Zutphen bij v.d. Brink Boek en Buro. Kaarten kunnen ook online besteld worden via www.concordiaeefde.nl en www.warnsveldsmannenkoor.nl.